15 Nisan 2015 Çarşamba

İSMET ÖZBAKKAL: “7 Haziran seçimleri Türkiye için yeni bir başlangıç olacak”

Demokrat Parti (DP) Kayseri İl Başkanı İsmet ÖZBAKKAL: 
“7 Haziran seçimleri Türkiye için yeni bir başlangıç olacak”
Bölgesinin en sevilen siyasetçisi, halkın hürmet ve itimadına mazhar; Demokrat Parti (DP) Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, çok iddialı bir açıklamada bulundu.
"7 Haziran seçimleri Türkiye’de yeni bir başlangıç olacak”
Yaptığı yazılı açıklama ile 7 Haziran genel seçimlerini değerlendiren, Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, “Halkın yıllardı özlediği ve özlemle ümit bağladığı Demokrat Parti farkını, bu seçimlerde hayata geçirecek ve ortaya koyacağız” diyerek şu görüşlerini dile getirdi:
BÜTÜN NEHİRLER DEMOKRAT PARTİ'YE AKAR
“Bütün nehirler denizlere akarlar. Sistemde bölünmüş partilerin sonu gelmiştir. Siyasetin ve siyasetçinin yerine oturmadığı ülkemizde 7 Haziran Genel Seçimleri, Türkiye’de yeni bir başlangıç olacak. Siyaset yapabilmek için ancak bir sanatkar seviyesine erişmek, yani yaptığı işi en üst düzeyde bilmek, içselleştirmek, özgür bilim ve hür iradeye sahip olmak, hiçbir menfaat beklemeden; vatanı, milleti, özgürlüğü, bağımsızlığı sevmek, can pahasına korumak ve tam bir inançla en doğru dürüst biçimde vatan hizmetini gerçekleştirmek zorunluluğu vardır. İşte Demokrat Parti budur. Hakiki ve samimi siyasetin merkezinde Demokrat Parti vardır. Siyasette ve hakikatte bütün siyasetin, siyasi partilerin, demokrasi, adalet ve hukukun Kâbesi Demokrat Parti'dir. 
DEMOKRAT PARTİ FARKI ORTAYA KONULACAK 
Demokrat Parti farkını ortaya koyarak ve namuslu, dürüst, saydam, ilkeli, onurlu, sorumlu ilmi ve milli demokrasinin halka hizmet yolunda sağladığı siyaseti güncel Demokrat Parti olarak biz uygulayacağız. Ülkemizde, neredeyse yarısı geçim derdiyle uğraşan, yarınının ne olacağı belli olmayan, günlük maişetinden kaygılı ve geleceğinden ümitsiz bir toplum var.
İNSANLAR MUTSUZ, TOPLUM GERİLİM İÇİNDE VE HUZURSUZ
Artık okumuş aydınlar, master ve doktora yapmış genç insanlar iş bulamaz durumda. Sürekli artan hayat pahalılığı, gizli enflâsyon, ücretlerdeki dengesizlik ve çarşı-pazar yangını karşısında, çoğu insanlar temel gıdalarını bile almaktan mahrum. Büyük şehirlerde sinirli, daima stres içinde ve gergin bir toplumsal yapı içinde huzursuz, mutsuz ve birbiriyle davalı olan 20 milyon insanımız var.” (Kayseri, Ulusal Ajans-15 Nisan 2015, Çarşamba) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder