10 Ocak 2019 Perşembe

UYUTULANLARI UYANDIRMAK GEREK! Hastane kuyruğu, İşkur kuyruğu, Ucuz et kuyruğu, Mescid-i dırar, Münir Özkul, Mariam Kavakçı, Ali Şeriati, Fetvacıbaşı Prof Dr Hayrettin Karaman, Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK (HYP Kurucu Genel Başkanı) ve Adalet Partisi Genel Başkanı: Prof Dr Vecdet ÖZ

Milleti aldatmak için inşa edilen "Mescid-i Dırar" hükmündeki binalar muhakkak yıkılacak.
UYANMAK YETMEZ, UYANDIRMAK DA LAZIM.
DİN İMAN SOSLU YALANLA TALANA DEVAM EDİLİRSE, ORTADA RİYAKAR VE SAHTEKAR DOLANDIRICILAR VE ŞARLATANLARDAN BAŞKASI KALMAZ.
OKUMUŞ VE OKUMAMIŞ CAHİLLERE GÖRE SÖZÜM YOKTUR.
ETKİ AJANLARIYLA DA MUHATAP DEĞİLİM. SÖZÜM "DÜRÜST, MAKUL, ORTA ZEKALI" VE MÜSTEMLEKE MÜLTEZİMLERİNCE UYGULANAN SOSYO-EKONOMİK POLİTİKALARLA FAKİRLEŞTİRİP AKLINI, HAYSİYET VE ŞEREFİNİ, KİMLİK VE KİŞİLİĞİNİ HALA KAYBETTİREMEDİĞİ KİMSELEREDİR

YENİ DANIŞMANIMIZ... !
CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI OLAN MERVE KAVAKCI’NIN KIZI MARİAM’IN GEÇMİŞİ
Yeni başdanışmanın geçmişi hakkında gelen özet bilgidir:
Dedesi Gürcü Yusuf Ziya Kavakçı, Mısır 'da Elajah Muhammed diye kendinin son peygamber olduğunu iddaa eden bir Dürzi'nin ABD' deki danışmanı sıfatlı, ABD Teksas Üniversitesi İslam kürsüsünde Prof. Esas can alıcı nokta burası; ABD DEVLETININ "RESMI ISLÂM SÖZCÜSÜ " görevlisi kadrosundadir.
Cia 'nin Ortadoğu Uzmanı, akit gazetesinde 15 temmuzdan sonraki yazısında Fetonun tövbe etmesi halinde Türkiye'ye dönmesi ve bir gün bile zindana konulmaması gerektiğini yazan yazar. Dedesi bu.
Merve'nin 1. kocası yani babası Ürdün'lü. Annesi Merve'den boşanma sebebi olarak Türk düşmanı olması gösterilmiş. Babasının Arap kimlikli Yahudi oldugu söyleniyor.
Annesi ABD'nin bir düşünce kuruluşunca dünyanın en etkili 500 Müslüman ödülüne layık görülen bir kişi, Erbakan hocayı bile ilk 500 almamışlar ama bu kadın seçilmiş nasılsa, Eğitimini tamamen ABD'deki üniversitede tamamlamış bir kişi. ABD vatandaşı. Refah partisi'nin kapatılması da en büyük faktör.
Mervenin 2. kocası Sivaslı bir iş adamı
Merve'nin 3. kocası garip bir tesadüf (!) 24 Haziran 'da CHP'den İstanbul, Saadet kontenjanından seçilen Cihangir İslam. Feto bağlantısı olduğundan üniversiteden atılmış.
Merve'nin 4. kocası İtalyan kökenli ABD vatandaşı.
Teyzesi Ravza Kavakçı 2 dönemdir AKP miĺetvekili ve şu an eyalet sistemini türkiye şartlarına göre dizayn etmek için yurt dışında resmi görevli parti adına. Abd ile içli dışlı bu aile ülkemizin yönetiminde ne kadar faal maşallah nazar değmez inşallah (!).


BU DA FETVACI BAŞIMIZ... ! 


TİPİK "GAVUR İMAM" FETVASI....

BİZE GÖRE İSE;

YOLSUZLUK HALİS HIRSIZLIKTIR.
ÖNEMLİ NOT: "DEVLETİN MALI DENİZ, KAMU MALINI ÇALAN, HIRSIZLIK-YOLSUZLUK YAPAN DOMUZDUR" Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK (HYP Genel Başkanı/iken)

Prof. Dr. VECDET ÖZ
Prof. Dr. Hayrettin Karaman yine bir fetva vermiş ve ‘yolsuzluk yapana hırsız denmez’ demiş!..
Daha ne bekliyordunuz ki? Adamlar kendilerine göre haklılar!.
Zira bu fetva sizler için değil kendi yandaşları için verilmiştir, sakın üstünüze alınmayın!.
Belki bu vesileyle gerçeği görür de artık bu zihniyete taviz vermekten vazgeçersiniz..
Bu hainlerle aynı ülkede yaşıyoruz, aynı ekmeği paylaşıyoruz, aynı secdeye baş koyuyoruz, aynı Allah’a yakarıyoruz ancak dualarımız farklı çünkü aynı millet değiliz!..
Şunu asla unutmayın!.
Onlar yıllardır bu ülke ve değerleriyle savaş halindeler ve bu nedenle yaptıkları her türlü yolsuzluğu hak, çaldıklarını ise hep savaş ganimeti olarak görüyorlar. Ülkemizin içinde bulunduğu vahamet ve milletin acınacak hali bu durumun dramatik bir neticesidir..
Türk kelimesine ve bayrağına olan kinin, Atatürk ve İstiklal Savaşına olan düşmanlığın asıl nedeni de budur!.
Tek amaçları vardır, o da Türkiye Cumhuriyeti’nin varlık nedenlerini ve izlerini silerek kendi ülkelerini kurmak ve kendi tarihlerini yazmaktır..
Umarım benzer fetvalar ve olaylar bu milletin aklınının başına getirir..
Dr. Vecdet Öz
Adalet Partisi
Genel Başkanı


BENCE ÇÖZÜM:
16 yıl bütün ihaleleri yandaşlara verdiniz
16 yıl hep yandaşların borçlarını sildiniz
16 yıl hep yandaşları işe aldınız
16 yıl yapılan her işten komisyon alıp cebinizi doldurdunuz.
Madem ekonomik savaş var o zaman çıkartın aldıklarınızı, sürün piyasaya ve savaşın.

1 yorum:

  1. bekadan yanayız diyenler,bekadan kendi bekalarını mı kast ediyor


    acaba kendi sonlarinin geldigini mi

    YanıtlaSil