27 Mart 2015 Cuma

ULUSLARARASI BURS VERENLER DERNEĞİ, BAĞIŞ YAPANLARA ONUR ÖDÜLÜ VERECEK

ULUSLARARASI BURS VERENLER DERNEĞİ, BAĞIŞ YAPANLARA ONUR ÖDÜLÜ VERECEK
Ulusal Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya TÜMER'in Kurucuları arasında bulunduğu BURS-DER; Türkiye de yüksek öğretim gören Türk ve yabancı uyruklu öğrencilere karşılıksız burs veren Dernek, geçen yıl Ankara Valiliği tarafından Sivil Toplum Kuruluşları arasında "Üstün Hizmet ve Başarı Belgesi" ile ödüllendirilmişti.
İKTİSADİ İŞLETMESİ YOK
İktisadi İşletmesi olmayan Derneğin, geliri her ay üyelerin verdiği 20.-TL üye aidatlarıyla ile Burs fonu oluşuyor. Fonda biriken miktar Burs olarak üniversite öğrencilerine veriliyor.
İNDİRİMLİ KART PROJESİ
Derneğin  bu yılın başında Ankara ve Çorum’da uygulamaya koyduğu  indirimli yerler projesi ilgi görüyor. www.bursder.com web sayfasında yer alan Ankara  ve üyelerin çoğunlukta olduğu Çorum’da 200 den fazla sektörle (simit cafe, kırtasiye, restoran, otel, pastahane…gibi) indirim anlaşması yaparak, üniversite öğrencileri başta olmak üzere, Dernek üyeler ve Derneğe bağışta bulunan hayır severlere Dernek İNDİRİM KARTI vererek bu işletmelerin indiriminden faydalanmalarını sağlıyor.
EĞİTİME DESTEK, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI TEŞVİK
Dernek, eğitime destek vermeyi teşvik etmek amacıyla başlattığı, geleneksel ödül töreni Türkiye’ genelinde Derneğe 1000.-TL üstünde nakit veya karşılığında yardımda bulunan kişi ve kuruluşlara verilecek. Basın açıklamasıyla yapılacak onur ödül töreni, 2015 Nisan ayı sonunda kadar bağış yapacakları da kapsıyor.
Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için;
E-Posta: ulubursder@gmail.com Tel: 0544 497 17 18 Web: www.bursder.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder