14 Eylül 2020 Pazartesi

MEDİREVO ve KENEVİRLİ ürünler mucizesi.

NEDEN MEDİREVO?

MEDİCAL REVOLUTION (MEDİKAL DEVRİM)

 MEDİREVO ve KENEVİRLİ ürünler mucizesi. 

Taşkın Öztürk’ün ve 27 yıllık Network duayeni Devrim Hamaratlar’ın ortak çalışmaları sonucu ortaya çıkardıkları BOR insanlığın hizmetine sunulmuş bulunmaktadır.

MEDİREVO A.Ş.NİN KURUCULARI, Kim.Müh.Taşkın ÖZTÜRK, Devrim HAMARATLAR, Deren Öztürk MATARACI. dır .

Bor’un insan sağlığına faydaları nelerdir?

Kanser tedavisinde bor umudu

Bortezomib, Amerika Gıda ve İlaç Dairesi (FDA-Food and Drug Administration) onaylı bor katkılı ilk kanser ilacıdır ve multiple miyolom (Multiple Myeloma) tedavisinde kullanılmaktadır. Multiple miyelom bir tür kan kanseridir. Bortezomib, multiple miyelom tedavisinde proteazon intibitörü olarak kullanılmaktadır. 

BNCT

Bor Nötrün Yakalama Tedavisi BNCT), çeşitli tümörlerin, özellikle beyin tümörlerinin ve melanomanın, tedavisinde kullanılan iki bileşenli radyasyon tedavi yöntemidir. Birinci bileşeni tümör hücrelerinde toplanan kararlı bor izotopudur (10B), ikinci bileşeni ise düşük enerjili nötron kaynağıdır. Tümör hücrelerinin içindeki veya hemen bitişiğindeki 10B, nötron kaynağından gelen nötronları yakaladıktan sonra parçalanmakta ve açığa çıkan yüksek enerji yüklü parçacıklar (7li ve 4He) sadece tümör hücrelerine zarar vermektedir. 

Kaynak: www.etimaden.gov.tr/storage/uploads/2018/04/9.pdf

Tarımdan askeri sanayiye, camdan deterjana, ilaç sanayinden enerjiye kadar yaklaşık 500 farklı alanda kullanılan ve üzerine sayısız makale yazılan bor mucizesinin, alternatif tıpta ve özellikle kanser tedavisinde kullanımına dair yapılan çalışmalar devam ediyor. 

Türkiye’nin önünü açarak hammaddede dışa bağımlılığı azaltmak ve MedicalRevolution “Medikal Devrim” için piyasaya adımını atan Medirevo A.Ş. İç bor ve kenevirin mucizesi ile piyasaya birbirinden eşsiz ürünler sunuyor

Cildimiz ve vücudumuz için faydaları saymakla bitmeyen bir madeni kişisel bakım, gıda takviyeleri ve genel temizlik



alanında güvenli kullanımı bilinmekte olup bu bilgiler bilimsel çalışmalarla da Bilim ve teknolojinin ışığında 40 yıllık deneyimi ile Kimya Mühendisi tarafından da desteklenmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bor ve Kenevir üzerindeki olumlu düşünceleri de bilinmekte olup, Bor’un Korona nedeniyle dezenfekte olarak kullanılması ile ilgili de Mart 2020 tarihlerinde Enerji Bakanına talimatları olmuştu.

Sağlık alanında geniş bir kullanım alanı bulunan bor’un antibakteriyel ve antifungal özellikleri çok iyi bilinmektedir. Bu özelliklerinden dolayı başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere sayın Bakanımızın talimatları ile bor katkılı yerli ve milli el dezenfektanı  halkımızın kullanımına BOREL markası ile sunulmuştur. BOREN ve Eti Maden işbirliğinde çalışmalar kısa zamanda tamamlanmıştır.   Borlu el dezenfektanı etil alkol, bor bileşikleri, gliserin, aloe vera, çay ağacı yağı ve lavanta karışımlarından oluşmaktadır. Borlu el dezenfektanı diğer dezenfektanlarından farklı olarak alkol uçtuktan sonra geriye kalan Bor ve esansiyel yağlar elde nemlilik bırakmaktadır, eli tahriş etmemektedir, anti-bakteriyel ve antifungal özellik kazandırmaktadır. Ülkemize milletimize hayırlı olsun.

(Şu an Belediye Otobüsleri ve Metro giriş ve çıkışlarında kullanılan tüm el hijyenleri Eti Maden tarafından üretilen ve halkın hizmetine sunulan ürünlerdir. )

Amerika Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından insanların bor alımının üst sınırını günlük 20 mg. Olarak belirlenmiştir.

Bor nötron yakalama tedavisi (BNCT) de de kullanılmaktadır.

Etimaden bu konuda geniş araştırmalar yapıp, halkı bilinçlendirmek için de geniş çalışmalara başlamış Boren (ulusal Bor Araştırma Enstitüsü) (www.boren.gov.tr) Bor ile ilgili çalışmalarını da kamu oyuna duyurmaya başlamıştır.

MEDİREVO A.Ş. Dünyada ilk defa patentli BORKEN Complex 124 ile her ürüne özel geliştirilmiş formülü ve 50 nin üzerinde çok değerli içerikleri kullanan tek şirkettir.

Ayrıca eşsiz kazanç planı ile de, Dünya’da Unilevel sistemini Binary mantığı ile sentezleyen Eşsiz Kazanç Planına sahip Tek Şirket olarak, ülkemizin KORONA nedeniyle içerisinde bulunduğu ekonomik krize, işsizliğe karşı da umut olmuştur.



MEDİREVO A.Ş. DOĞRUDAN SATIŞ alanındaki başarılı çalışmalarını sürdürmektedir. Her geçen gün, insanlara Bor ve Kenevir ana maddesi ile ürettiği gıda takviyesi ürünleri ile umut ışığı olmaya, inanların bağışıklık sistemlerinin güçlenmesine katkıda bulunmaya devam ederken, iş arayanların da umut ışığı olmuştur.

19 Ekim 2020 tarihinde İstanbul’da Liderleriyle buluşacaktır. 


 MEDİREVO'NUN Teknoloji ve Bilimin Işığında, Dünyada Benzeri olmayan Formüller ile Hazırlanan Eşsiz Ürünlerini tanıyalım. 


Medirevo Nutrition - Beslenme Destek

NUTRITION serisi kapsül, sıvı, toz ve yağ halde vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri BORKEN Complex 124 ile size verir.

CARE serisi erkek ve kadınlara yönelik cilt, vücut, saç, ağız bakım ürünlerini ve eşsiz yağları BORKEN Complex 124 ile size sunar.

Medirevo Clean - Ev

CLEAN serisi, bulaşık, çamaşır, banyo ve yüzey temizliğine yönelik ev ürünleri üstün performanslı aradığınız temizliği sağlar. Eşsiz BORKEN Complex 124, sadece yüksek performasnlı temizlik sağlamakla kalmayıp aynı zamanda çevreye karşıda duyarlı olan doğal yollardan elde edilmiş hammaddeleri de bünyesinde barındırır

Bu kitap Bor ve İnsan Sağlığı alanında yazılan ilk kitaptır. Kitabın yazımında görev alan yerli ve yabancı yazarlar dünyaca bu alanda tanınmış bilim insanlarıdır. Kitabın akademik dünyanın yanında geniş bir okuyucu kitlesine ulaşması hedeflenmiştir. Her düzeyde okuyucuya hitap edecek kanıta dayalı bilgilerin yer almasına özen gösterilmiştir. Sağlık yönünden dünyamızın içinden geçtiği bu olağanüstü günlere, bor türevlerinin yeni bir bakış açısı getirebilme potansiyelini düşünerek, ülkemize milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Kitabı temin adresi : 

https://www.boren.gov.tr/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder