16 Kasım 2016 Çarşamba

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva: Darülaceze büyük tarihimizden bize emanettir

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva: 
"Darülaceze büyük tarihimizden bize emanettir"
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva kurumumuzu ziyaretinde, Darülaceze'nin tüm faaliyetlerinde kalpleriyle, dualarıyla ve ellerinden gelen her türlü destekle yanında olacaklarını söyledi. 
Azerbaycan Millî Meclisi'nin 3. Dönem Milletvekili Ganire Paşayeva Darülaceze Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi. Başkanımız Hamza Cebeci ile birlikte kurumumuzu gezerek sakinlerimizle sohbet etti. 
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, Darülaceze'nin büyük tarihimizden bize emanet kalan güzel ve önemli bir kurum olduğuna değinerek, "Memleketimizin hayırlı müesseselerini gezmekten, burada çalışan fedakâr insanlarımızla güzel sohbetler etmekten, burada yaşayan insanlarımızla buluşmaktan çok memnun oldum." diyerek duygularını ifade etti. "İnşallah inanıyoruz ki, böyle güzel ve önemli bir merkezi Azerbaycan'da da kurabileceğiz. Bu güzel merkezin daha da büyümesini diliyoruz ve daha büyük başarılar diliyoruz. Darülaceze'nin tüm faaliyetlerinde her zaman kalbimizle, dualarımızla ve elimizden gelen her türlü destekle yanındayız. Allah her zaman bu kurumumuzu korusun."dedi.
Azerbaycan Millî Meclisi'nin 3. Dönem Milletvekili Ganire Paşayeva'yı makamında ağırlayan Başkanımız Hamza Cebeci, misafirimize Darülaceze'nin tarihi ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktardı. İdare Meclis Üyelerimiz Fuat Kulaçoğlu, Derya Yanık ve Şerif Esendemir de görüşmeye iştirak etti. Başkanımız Cebeci, Darülaceze'nin kuruluş yıllarına ait resimlerinden oluşan Darülaceze Albümü'nü ziyaretleri anısına Paşayeva'ya takdim etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder