26 Nisan 2016 Salı

Türkiye Milliyetçiler Birliği Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ali Emekli

"MİLLİ BENLİĞİMİZDEN UZAKLAŞTIRILIYORUZ"
Türkiye Milliyetçiler Birliği
Kalkınma ve Dayanışma Vakfı
Genel Başkanı: Ali EMEKLİ
Türkiye Milliyetçiler Birliği Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ali Emekli, arkadaşımız Muhammet Erdoğan’a konuştu.
HABER (İktibas) Muhammet Erdoğan
1997’de Konya merkezli kurulan Türkiye Milliyetçiler Birliği Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın Genel Başkanı Ali Emekli, Vahdet’e açıklamalarda bulundu. 
Şu an vakfın çalışmalarını Ankara’da yürüten Başkan Emekli vakfı kurma amaçlarını, “Türk milliyetçisi gençlerin ülke geleceği için elzem olduğunu, milliyetçi gençlerin sayısının artırılması ve onlara sahip çıkılması gerektiğini düşünerek bu vakfı faaliyete geçirdik” şeklinde anlattı. 
AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ 
Türk gençliğinin ve toplumunun en büyük sorununun ahlaki çöküntü olduğunu söyleyen Ali Emekli, “Siyasilerde de var, pazarcısında da var, televizyoncusunda da var, toplumun her kesiminde var. Okullarda ahlak derslerinin arttırılması gerekiyor. Diziler, ailelerimizi maalesef bir ahlaki çöküntü içine soktukları gibi bazı insanlar da toplumda daha önce olan o milli heyecanı, o milli ruhu, birlik ve beraberliğin oluşmasını özellikle etkiliyor. İnsanların milli heyecanını elinden alıp onları ruhsuzlaştırmaya çalışıyorlar. Ben bu tür şeylerin insanları nemelazımcılığa, vurdumduymazlığa sevk ettiğini söz konusu dizilerinde yine aynı şekilde bu tür davranışlara sevk ettiğini düşünüyorum” diye konuştu. 
TEPKİSİZ BİR TOPLUM
Emekli açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Akşam 7 tane şehidiniz geliyor sabah bir bakıyorsunuz konunuza komşunuza, arabasına binmiş pikniğe gidiyor. Umurunda değil yani. O hale getirilmiş. O hale getirilen bir toplum yeniden milli bir uyanışla ancak bir araya gelir. Yani topyekun başımıza bir darbe gelecek de öyle mi uyanacağız? Bu sorular geliyor aklımıza. Milli benliğimizden bizi uzaklaştırıyorlar, ruhsuz, tepkisiz bir toplum oluşuyor. Tepkisiz bir toplumun kime ne faydası var. Onu da bilmiyorum.Yarın cepheye düşman geldiği zaman ‘hadi git bakalım’ dendiği zaman gidecek olanlar sadece bir avuç garibanlardır.” (VAHDET <<Ana Sayfa» YAŞAM, 22 Nisan 2016)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder