20 Kasım 2015 Cuma

ANKARA'DA BAŞARILI BİR SANAT GALERİSİ: "GALERİ FINE ART"IN YENİ MEKÂNI

ANKARA'DA BAŞARILI BİR SANAT GALERİSİ
GALERİ FINE ART

Sanat ve Sanatçı’nın topluma öncü ve sesi olmasından yola çıkarak 2012 yılında Seramik Sanatçısı & Ressam Funda Tümer öncülüğünde FINE ART SANAT BİRLİĞİolarak international boyutta çalışmalarına başlamıştır.



2015 yılında Ressam ve Eğitmen Mehmet Atlı ile birlikte GALERİ FINE ART kuruluşu ileSanat Galerisi ve Sanat Atölyesi çalışmalarını da hızlandıran kuruluş profesyonel kadrosu ile tam bir SANAT hizmeti vermektedir.


Sanatçılar ve başta Koleksiyonerler olmak üzere Sanatseverler arasında bir köprü görevi üstlenmiştir.
Galeri Fine Art profesyonel kadrosu ile sanatçıların tanıtımından başlayan süreç ile eserlerinin koleksiyonerlere ulaşmasına kadar geçen süreçte tam ve titiz bir çalışma sergilemektedir. Sanat yolunda sanatçının izlemesi gereken tüm süreci profesyonel bir Piar ile gerçekleştiren Fine Art kurulduğu günden beri özellikle Genç ve Ortak Kuşak olmak üzere birçok sanatçının hak ettiği yere ulaşmasında ciddi bir emek sarf etmiştir.
İnternational boyutta, galeri kadrosu ve koleksiyonunda birçok önemli sanatçı bulunmaktadır.
2012 yılından beri Birlik olarak birçok başarılı Sanat Projesi, Sergi ve Sempozyumlara imza atan Fine Art artık galeri olarak kendi projeleri dışındaki her tür sanat organizasyonuna ( kişisel sergi, karma sergi, seminer vs. ) ev sahipliği yapmaya hazır bulunmaktadır.
125 m2 ve 3 kattan oluşan Galeri Fine Art bünyesinde 1 adet sergi salonu, 1 adet misafir odası, 1 adet Resim atölyesi ve showroom , 1 adet seramik-heykel atölyesi bulunmaktadır.
Atölye çalışmalarına da büyük önem veren Galeri Fine Art, tüm branş dersleriniAkademik düzeye yakın bir seviyede uygulama ve teorik olmak üzere hazırlamıştır.
Galeri Fine Art hedefi sanat dünyasında yaptığı başarılı çalışmalar ve izlediği yol ile international bir marka olmaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder