22 Temmuz 2015 Çarşamba

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanlığı

TÜRKİYE
HARP MALÜLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ KAYSERİ ŞUBE BAŞKANLIĞI
Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi. No: 3 (Kiçikapı Meydanı)
Melikgazi / KAYSERİ
Bu hain terör saldırısını, şiddetle ve nefretle kınıyorum!... 
            Sayın Basın Mensupları
            Vatanımız ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için kahramanca mücadele ederken Adıyaman’da terör örgütünün hain tuzağından acılan ateş sonucu hemşerimiz Müsellim ÜNAL şehit olmuş iki askerimizde yaralanmıştır. Şehidimize ALLAH tan rahmet Kederli ailesine yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Bu hain terör saldırısını şiddet ve nefretle kınıyorum. Aldığımız bu acı haber biz şehit ailelerini ve gazileri derinden yaralamıştır. Haddini aşan bu hainlerin şımarık ve had bilmez tutumlarına karşı yetkililerin bir an önce bu vatan hainlerine hadlerinin bildirilmesini istiyoruz.
Aynı zamanda bu gün sabah Şanlıurfa Ceylanpınar da iki vatan evladı polis memurumuzun evlerinde vurularak şehit edildiklerini öğrendik.Şehit polislerimize Allah tan rahmet, ailelerine yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Vatan evlatlarına kıyan bu canilerin bir an önce yakalanarak cezalandırılmalarını istiyoruz.
            Birileri çıkıyor basın önünde kardeşlikten, barıştan, demokrasiden, insan haklarından bahsediyor. Madem barış istiyorsunuz neden askerimize polisimize kurşun sıkıyor, neden askerimizi polisimizi masum insanlarımızı şehit ediyor, gencecik kızlarımızı yakıyor, eşinin yanın da pazarda alış veriş yaparken haince kalleşçe askerimize kurşun sıkıyorsunuz. Sizlerin barış kardeşlik anlayışı insanları öldürmek, yol kesmek, araç yakmak, vatandaşın canına malına kastetmek, masum insanları kaçırmak ve öldürmek mi? Sizlerin barış anlayışı insanların sokağa dökülmeleri için çağrı yapıp, kaos yaratmak mı?
             Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, birileri ülkemizi bölmek parçalamak istiyorlar. Bunlara karşı milletçe dimdik ayakta durup, bizleri bir birimize düşürmek isteyen hainlerin oyunlarına gelmemeliyiz. Terörün bitmesi için herkes taşın altına elini koymalı, kanun ve yasalar çerçevesinde polisimizin askerimizin yetkileri artırılmalı, ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyenlerin yaptıkları yanlarına bırakılmamalıdır.
Şanlıurfa/Suruç da yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor faillerinin bir an önce yakalanarak Türk adaletine teslim edilmesini istiyoruz.
Saygılarımızla, 22.07.2015
                                                       Süleyman ÖZDEMİR, Başkan Yardımcısı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder