8 Eylül 2018 Cumartesi

"İYİ HABER" AVM QATAR "KATAR'DA TÜK AVM'Sİ" AÇILIYOR. Girişimci Türk Firmaları ve Bütün Müteşebbisler İçin; Mutlaka Değerlendirilmesi Gereken, Büyük Bir İmkân. BU FIRSAT KAÇMAZ

GİRİŞİMCİ TÜRK FİRMALARININ
DİKKATİNE
KATAR’DA TÜRK AVM Sİ AÇILIYOR
Türkiye’de üretim yapan firmaların yurtdışına açılmaları ve kazançlarının artarak daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla KATAR-DOHA’NIN NEZİH PEARL BÖLGESİNDE Girişimci cesur Türk Selçuk Akpınar ve ortaklarının açacağı AVM umut ışığı oldu.
Bazaar İstanbul firmasının Genel Müdürü Selçuk Akpınar firmalarının Katar’ın Doha nezih pearl bölgesinde Türk markalarından oluşan alış veriş merkezi projesini bitirdiklerini söylemektedir.
Genel Müdür Selçuk Akpınar Aralık 2018 ayında açılması planlanan alış veriş merkezinin 4.000 m2 kapalı alanı , açık alanının 6.500 m2.olduğunu bildirmiştir.
Ayrıca AVM’nin yeterli sayıda otopark alanı olup, çok rahat ulaşılabilecek lokasyonda olduğunu bildirmiştir.
Bazaar İstanbul firmasının Genel Müdürü Selçuk Akpınar Aralık 2018 yılında Katar-Doha’nın Nezih Pearl Bölgesinde açılacak AVM merkezinde Türk markalarının tanıtılmasını arzu eden firmalara tahsis edilmiş 25 adet mağaza bölümü bulunduğunu, mağaza kiralamalarına başlanıldığını, Türkiye’nin saygın firmalarını aralarında görmekten ve birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyacaklarını da söylemiştir.
Katar-Doha’nın Nezih Pearl Bölgesinde Türk markalarının tanıtılması amacı ile açılacak AVM’den yer kiralamak isteyenler Genel Müdür Selçuk Akpınar’a 
+90 555 052 18 17 ve +974 50 12 02 59 – 
adresinden ulaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder