19 Ağustos 2018 Pazar

Bunu yapan "KÖPEK DOMUZU LANETLİ YARATIKLAR" halâ, tutuklanıp koğuşlarda infaz edilmediyse millet'de; Bunu temin için gerekeni yapmadılarsa sırasıyla sorumlularında kâfirlik var demektir!.. Göz yumanların, sabilerin intikamını almayanların ALLAH BİN TÜRLÜ BELÂSINI VERSİN.

İhmali sabit olanlar ve bütün suçlular Halâ HAPİSTE DEĞİLSE; Bu Hükümet MEŞRU DEĞİL demektir. "Spor kulübünde çocuklara toplu taciz.."
Takımın koçu M.E.
ÇOK ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA: 
Bu gibi insanlık, ahlâk ve hukuk dışı saldırı, taciz, tecavüz ve "insan hayatına müebbeden kast" amaçlı menfur mahlûk, anarşit ve teröristlere karşı mevcut Hükümetin (DEVLETİN) Önleyici Adli Takip, Çok Sıkı İstihbarat ve özellikle ADLİ POLİS Teşkilâtı gibi unsurları ivedilikle kurup; Bütün Toplum ve insan unsurunun "sürdürülebilir güvenlik" ortamını sağlaması şarttır; Acilen ve mutlaka zorunludur. Bu vesileyle Devleti 'HÜKÜMETİ' göreve davet ediyoruz. İyi, namuslu, dürüst ve ahlâken yüksek olmayan insanlar (ve/veya insan suretindeki lanetli yaratıklar) devlet hizmetinden derhal atılmak zorundadır.       
Türk Telekom çocuk basketbol takımı oyuncularına taciz skandalı! 11-14 yaş arasındaki çocuklara yapılan toplu taciz videoya alındı. Skandala karışan isimler arasında takım koçu da var.
TÜRK Telekom iletişim firmasının spor kulübünün çocuk basketbol takımında taciz skandalı yaşandı. Aydınlık’ın edindiği bilgiye göre, kulübün basketbol bölümünde ‘koç’ M. E. ve yardımcısı A.Ş.’nin de karıştığı skandal, bir otel odasında yaşandı. 11-14 yaş arasındaki erkek çocuklar, takım arkadaşlarının yanında, sırayla taciz edildi. O anlar, odada bulunanlar tarafından videoya kaydedildi.

Aydınlık’a ulaşan görüntülerde çocukların belden aşağısının çırılçıplak soyularak yatağa yüzüstü yatırıldığı görülüyor. Görüntülerde çocukların özel bölgelerine zorla krem sürülüyor ve sprey sıkılıyor.
TEKBİR GETİRDİLER
Bazı çocuklar “Benim ne suçum var” diye kaçmaya çalışıyor, bazı çocuklar da “Çok acıyor” diye bağırıyor. Bu sırada da bazı kişilerin tekbir getirdikleri duyuluyor. Görüntülerde bazı çocukların erkeklik organlarına da tokat atıldığı görülüyor. Çocuklara karşı zor kullanıldığı net olarak görünüyor. Görüntüleri izlettiğimiz hukukçular özetle şöyle dedi: “Görüntüler çok net. Hiçbir tartışmaya yer vermeyecek şekilde ortada. Küçücük çocuklara cinsel istismar söz konusu. Bu ağır cezalık bir durum.”
YETKİLİLERE ULAŞTIRACAĞIZ
Aydınlık olarak, taciz olayına adı karışan koç ve yardımcısının isimlerini elimizdeki görüntülerle birlikte yetkililere ulaştıracağız. (Kaynak: Aydınlık Ankara-7.8.2018 05:20)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder