11 Şubat 2019 Pazartesi

CHP İKTİDAR HAREKETİ BAŞKANI RUFAY KARAHAN: "AYAĞA KALK VE BİR ŞEYLER YAP TÜRKİYE'M” (Cafer UĞURLU-Göktürk TUNÇTÜRK: Haber 2000.com-Siyaset, Ankara: 10 Şubat 2019)

CHP İKTİDAR HAREKETİ BAŞKANI RUFAY KARAHAN: “BİZ CHP’NİN İKTİDAR KOLUYUZ. HEDEFİMİZ CHP’Yİ LÂYIK OLDUĞU YERE TAŞIMAKTIR. AYAĞA KALK VE BİR ŞEYLER YAP TÜRKİYE'M”
CHP İktidar Hareketi Yönetimi ve Danışma Kurulu kalabalık bir grupla "Türkiye ve dünya gündemi değerlendirme toplantısını" 9 Şubat 2019 Cumartesi günü Ankara'da faaliyet gösteren Merkez Bürosunda başarıyla gerçekleştirdi.
PARTİ İÇİ MUHALEFET DEĞİL; CHP'NİN İKTİDAR KOLU
Milletvekili ve Belediye Başkan Aday adayları, eski milletvekilleri, çeşitli Sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri tarafından kurulan ve CHP içinde birlik- beraberliği koruma hedefi taşıyan, “Biz parti içinde muhalefet değil, partinin iktidar koluyuz, CHP’yi hak ettiği yere taşımak için varız” diyerek yola çıkan CHP İktidar Hareketi, Ankara- Kızılay semtinde ki Merkez Bürosunda kalabalık bir grup ile Yönetim ve Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi..
GÜÇLÜ BİR KATILIM, YÜKSEK MORAL VE ÖZGÜVEN
Toplantıya, çeşitli Sivil toplum kuruluşları, belirli yerel gruplar ve mahalle temsilcileri; Gazeteciler, yazarlar, emekli bürokratlar ile önemli ve önde gelen bazı partili isimlerin de katılması, katkı vermesi ve değerlendirmeler yaparak, Harekete samimi destekler vermeleri dikkat çekti, sevinçle karşılandı ve takdir topladı. 
CHP İktidar Hareketi Başkanı Rufay Karahan
Toplantıya katılanlar görüşlerini belirtilirken, CHP İktidar Hareketi Başkanı Rufay Karahan, Dünyanın ve Türkiye’nin üzücü gündeminin olduğuna dikkat çekerek; “CHP doğru yönetilir ve ayağı kalkar ise Türkiye’de ayağı kalkar.. Bizim çıkış noktamız ve hedefimiz bunu sağlamaktır” dedi.
Hareketlerinin, CHP içinde muhalefet olmadığına işaret eden Başkan Rufay Karahan, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü; “Biz muhalefet değil, partiyi doğru yönetemeyen, görevini iyi yapamayan, aktif muhalefet sergilemeyen yönetimi değiştirmek için varız.. Çıkış noktamızın amacı da budur..
Biz CHP’nin muhalefet kolu değil, İktidara taşıma koluyuz.
Bugün maalesef CHP layık olduğu yerde değildir.. CHP hak ettiği yere gelir ise Türkiye kurtulur, adalet sağlanır, İnsan hakları eşit şekillerde dağıtılır ve Ülkemizde tam bağımsız Demokrasi yaşamı gerçekleştirilir.. Bu anlayışla CHP İktidar Hareketi yönetimi, ülke genelinde temsilcilerini işbaşına getirip, bölge çalışmaları da başlatılmıştır..
Hareketimiz, Yerel Seçimlerde de Millet İttifakının adaylarına destek verecek ve bu yönde çalışmalarda bulunulacaktır… Ve bu Yerel seçimlerde seçimlerde de başarılar kazanmak zorundayız.. Tüm adaylarımızı ziyaret edip, kendilerine desteklerimizi sunacağız” (www.haber2000.com Siyaset - 10 Şubat 2019, Pazar 14:17:34)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder