12 Ağustos 2015 Çarşamba

İŞTE CEVAP BU!....

BAŞ SAVCI ZEKERİYA ÖZ, NEDEN? NİÇİN? ERMENİSTAN'A KAÇTI?..

“ÖZ’ÜN ERMENİSTAN’A KAÇMASI TESADÜF OLMAMALI”
'Ermeni soykırımı'iddialarını çürüten çalışmaları Ergenekon davasında suç delili sayılan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Araştırma Görevlisi Mehmet Perinçek, iddianameyi yazan eski savcı Zekeriya Öz'ün Ermenistan'a kaçmasının tesadüf olamayacağına dikkat çekti. 
 (12 Ağustos 2015 Çarşamba - 20:33)
'Ermeni soykırımı' iddialarını çürüten çalışmaları Ergenekon davasında suç delili sayılan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Araştırma Görevlisi Mehmet Perinçek, iddianameyi yazan eski savcı Zekeriya Öz'ün Ermenistan'a kaçmasının tesadüf olamayacağına dikkat çekti.
Mehmet Perinçek, Aydınlık'a yaptığı açıklamada "Ermeni meselesiyle ilgili yaptığım çalışmalar Ergenekon iddianamesinde ve kararda 'millî hassasiyetleri kullanarak terör örgütü poropagandası' olarak belirtilmişti. Konuyla ilgili Dışişleri Bakanlığı'yla yaptığım telefon görüşmelerinin tapeleri, bilimsel makalelerim suç delili olarak gösterilmişti. Ergenekon operasyonlarının bir amacı da bu çalışamalara darbe vurmaktı. Şimdi Zekeriya Öz'ün Ermenistan'a kaçması tesadüf olmamalı" dedi.
NİÇİN ABD, İSRAİL, AB ÜLKELERİ VEYA RUSYA DEĞİL?...
Hakkında tutuklanma talepli yakalama kararı çıkarılmadan saatler önce Ermenistan'a kaçan Zekeriya Öz tarafından yazılarak mahkemeye sunulan Ergenekon iddianamesinde:
'Ermeni soykırımı' iddialarına karşı yapılan çalışmaları "terör faaliyeti" olarak değerlendirmişti!...
Talat Paşa Komitesi'nin Ermeni meselesinde yürüttüğü faaliyetlerinin yanı sıra Araştırma Görevlisi Mehmet Perinçek'in soykırım iddialarını çürüten çalışmaları da Ergenekon iddianamesinde suç delili sayılmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder