30 Aralık 2022 Cuma

Göyçe-Zengezur uluslararası online üniversitesi kuruldu.

 

GÖYÇE-ZENGEZUR ULUSLAR ARASI ONLİNE ÜNİVERSİTESİ KURULDU 



GÖYÇE- ZENGEZUR ULUSLAR ARASI ONLİNE ÜNİVERSİTESİ KURULDU

Göyçe- Zengezur Azeri Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan yaptığı açıklama da şunları kaydetti:

Ülkemizin kurucu ilk Cumhurbaşkanı Sayın Rızvan Talibov’un talimatıyla uluslararası online üniversitemizin kurulma aşaması tamamlandı. 

Sayın cumhurbaşkanımız Rızvan Talibov'un  yeni kurulan Türk Cumhuriyeti için yapmış oldukları onlarca projeden ilkinin bilime yönelik olması bilimin insanlık tarihinin gelişimi ve yüzyıllardır muhacerat altında bulunan bir halk için en önemli gıdanın bilim olduğunu bir kez daha bu üniversitenin faaliyete geçirilmesi ile ispatlanmıştır.

Göyçe- Zengezur Azeri Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan uluslar arası online üniversite hakkında şunları söyledi: 

Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Göyçe- Zengezur online ünİversitemiz inşallah 20 ocak 2023 tarihi itibariyle tamamen kayıt alma işlemine başlayacaktır. 

Dışişleri Bakanlığı olarak yeni kurulan ülkemizin tanıtımın yaparken  siyasi anlamda yaptığımız çalışmaların yanında, sınır soykırımları ile ülkelerinden kovulan ve kimliklerinden uzaklaştırılmaya çalışılan mazlum halkımıza ilmi anlamda da üst seviye de olmaları için bilim merkezlerinden birini faaliyete geçirdiğimiz için mutluyuz. 

Bu  çalışmalarımız  öyle basit bir çalışma olmayıp, TÜRKİYE’de bulunan AÖF gibi kapsamlı bir çalışmadır. 

Üniversitemiz linki açıldığında sizlerin de göreceği gibi lisans bölümleri, lisans tamamlama ve doktora başvurusu gibi geniş kapsamlı bir eğitim sitemimiz mevcuttur.

Yine üniversitemizin rektörlüğünü üstlenen rektörlerimiz ve bilim adamları kadrolarımız kendi alanlarında ehil  olan bilim adamlarından olacaktır.

 Üniversitemizin okutulan ders ve müfredatları hakkında da sosyal medyada yayınlayacağımız linki ve üniversitemizi  kontrol edebilir ve derslerin müfredatı, sınav sitemi vb. konularda da geniş bir malumat sisteme aktarılmıştır. 

Tüm dünya ülkelerinde sürgünde bulunan halkımızın istifadesine sunulan bu üniversitemizin geniş bir kitleye hitap edeceğini umarak tüm halkımıza hayırlı olmasını dileriz.

Kaynak: https://osmanliteskilat.com/goyce-zengezur-uluslar-arasi-online-universitesi-kuruldu/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder