28 Temmuz 2018 Cumartesi

İŞTE, TAM DA BÖYLE OLMALI. BAĞLARBAŞI MAHALLE HALKINI İÇTENLİKLE KUTLUYOR VE BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZIN AYNI DUYARLIK VE SORUMLULUKTA OLMASINI DİLİYORUZ.


İstanbul'da bir ilçeyi ayağa kaldırdı, hastaneye götürülürken öldü... 
İstanbul Maltepe'de bir şahıs küçük yaşta bir çocuğu kaçırırken, çevredeki vatandaşlar tarafından linç edildi. Çocuğu kaçıran zanlıyı polisler linçten kurtarırken, şahıs ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden de açıklama yapıldı.
Olay, Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre çocuk kaçırmaya teşebbüs eden G.B.(38) isimli şüpheli, yolda yürüyen küçük yaştaki E.B.'yi kaçırmak istedi. Durumu fark eden çevredeki bazı vatandaşlar ise G.B.'yi darp etmeye başladı. Darp eden kişi sayısı artınca devreye polis ekipleri girdi. G.B., kalabalığın arasından çıkarıldıktan sonra önce hastaneye götürüldü fakat şüpheli tedavi olmak istemeyince ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Çocuk kaçırırken "onurlu, sorumlu ve şerefli" Mahalle Halkı tarafından linç edilerek hak ettiği cezaya çarptırılan şahıs hayatını kaybetti.
İNSANLIK DÜŞMANI LÂNETLİ KEFERE POLİS MERKEZİNDE FENALAŞTI
Polis merkezinde işlemlerinin yapıldığı esnada şahsın rahatsızlanması üzerine ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada G.B.'nin hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan kaçırma şüphelisi (kaçırma teşebbüsünün menfur faili ve kalleş canisi) G.B. isimli şahsın gasp ve oto hırsızlığı suçlarından kaydının olduğu tespit edildi.
İSTANBUL EMNİYETİ'NDEN AÇIKLAMA
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde çocuk kaçırmaya teşebbüs eden bir kişinin vatandaşlar tarafından darbedildiği bilgisi üzerine Maltepe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin söz konusu adrese gittiği anlatıldı.
Olay yerinde bu kişinin kalabalık bir grup tarafından darbedildiğinin görülmesi üzerine duruma müdahale ederek bu şahsın kontrollü bir şekilde bölgeden çıkartıldığına vurgu yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Mağdure E.B'nin anne ve babasının şikayetçi olması üzerine şüpheli G.B, öncelikle tedavisinin yapılabilmesi için hastaneye götürülmüş, şahıs tedaviyi reddetmiş, bunun üzerine gerekli adli işlemlerin yapılabilmesi için alınan adli raporundan sonra şüpheli şahısın Cumhuriyet Polis Merkezine intikali sağlanmıştır. Polis merkezinde işlemlerinin yapıldığı esnada şahsın rahatsızlanması üzerine 112 talep edilmiş, ambulansla hastaneye intikali sırasında hayatını kaybetmiştir. Yapılan incelemede G.B (38) isimli şahısın gasp ve oto hırsızlığı suçlarından kaydının olduğu tespit edilmiştir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder