30 Mayıs 2017 Salı

ESRARENGİZ BİR CİNAYET VE KORKUNÇ BİR AİLE FACİASI!.. "YENİ AKİT'İN GENEL YAYIN YÖNETMENİ KADİR DEMİREL HAYATINI KAYBETTİ"

YENİ AKİT'İN GENEL YAYIN YÖNETMENİ "CİNAYETLE SONUÇLANAN CİNNET KURBANI" KADİR DEMİREL HAYATINI KAYBETTİ
Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Kadir  Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 
Damadı tarafından bıçaklanarak öldürülen gazeteci Kadir  Demirel'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.  Kayınpederini öldüren, eşini de yaralayarak kaçan Cemil Yavuz Karanfil'in  yakalanması için çalışmalar sürüyor. (AA)
Başakşehir'de, tartıştığı damadı tarafından  bıçaklanarak öldürülen Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in  cenazesi savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu  Morgu'na kaldırıldı. 
Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Başakşehir Yunus Emre  Caddesi'ndeki kızı Esma Karanfil'in evine giden gazeteci Kadir Demirel, damadı  Cemil Yavuz Karanfil ile tartıştı. Kavgaya dönen tartışmanın ardından Karanfil,  yanında bulundurduğu bıçakla kayınpederine saldırdı. Araya giren eşi Esma  Karanfil'i de bıçaklayan damat, daha sonra olay yerinden kaçtı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Demirel olay yerinde hayatını  kaybederken, Esma Karanfil ise kaldırıldığı Medipol Hastanesi'nde ameliyata  alındı. Kadir Demirel'in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi  yapılmak üzere ambulansla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bu arada haberin duyulmasının ardından Kadir Demirel'in eşi Gülseren,  oğlu Fatih Demirel, diğer kızı Sümeyye Urhan ile yakınları ve Akit Medya Grubu  İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda  kişi olay yerine geldi. Olayın gerçekleştiği evin bulunduğu siteye gazetecilerin girişine izin  verilmedi. Öte yandan olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin  ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder