7 Nisan 2017 Cuma

İYİ’Kİ VARSIN AMERİKA!.. İDLİB'DE MASUM VE MAĞDURLARIN SOYKIRIMINA SESSİZ VE SEYİRCİ KALAN LANETLİ "KORKAK KÂFİRLER" KAHROLSUN.

İYİ’Kİ VARSIN AMERİKA
SON DAKİKA... 
ABD SURİYE'YE FÜZE FIRLATTI, KİMYASAL SALDIRI ÜSSÜ İMHA EDİLDİ
Suriye’de yaklaşık beş yıldır masum, müsemma ve korumasız insanlara kan kusturan, vahşet unsuru ihanet şebekelerine nihayet okkalı bir Osmanlı tokadı vuruldu. Amma tokadı vuran; Osmanlı’nın devamı olduklarını iddia eden saray soylularından (!) değil; Osmanlı’nın ebedi muarızı, can düşmanı ve neredeyse Cumhuriyet kuruluncaya kadar kendisinden haraç aldığımız AMERİKA!..
VAHŞETE SEYİRCİ KALAN 
"ACİZ VE ZAVALLI" BM
Bu vahşet, Vandallık ve şeamet karşısında Suriye'ye ilk kez saldırı düzenleyen ABD, Akdeniz'deki savaş gemilerinden 59 Tomahawk Cruise füzesini Şinsar ve El Şayrat hava üslerine fırlattı. İdlib'e kimyasal saldırı düzenleyen uçakların kullandığı Şayrat hava üssünün imha edildiği bildiriliyor.
BBC muhabiri, bir askerin anlattıklarını Twitter mesajında paylaştı: "Gizlenecek zaman yoktu. Uyuyorduk, ilk füzenin dehşetiyle uyandık. Gizlenecek zaman yoktu..." Bölgedeki kaynaklar ayrıca, füzelerin düşmesiyle hava üssünde büyük bir yangın çıktığını belirtiyor.
Saldırıya uğrayan Şayrat hava üssünün içinden ilk görüntüler, sosyal medya üstünden paylaşıldı. Görüntüde, üssün hasar aldığı dikkat çekiyor. Rus resmi televizyonu ise, hava üssünde açılan çukurları ve enkaz görüntülerini ekrana getirdi. Resmi televizyona göre, pistlerde neredeyse hiçbir hasar yok.
Rusya lideri Putin, suskunluğunu bozdu ve füze saldırısının uluslararası hukuku çiğnediğini savundu. İdlib'deki katliamdan sonra Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) getirilen tasarıyı önceki gün veto eden ve sivillerin ölümlerini 'yalan haber' olarak niteleyen Rusya, Şam rejimine saldırı düzenlenince bu kez kendisi BMGK'yı acil toplantıya çağırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder