22 Eylül 2016 Perşembe

AKP Genel Başkanı ve Başbakan: Binali YILDIRIM, CHP Genel Başkanı ve sözde "ana muhalefet sorumlusu" Kemal KILIÇDAROĞLU İle Görüştü

BAŞBAKAN YILDIRIM, KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
SON DAKİKA
Başbakan Binali Yıldırım ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmesi 1 saat 45 dakika sürdü. Görüşmede mini anayasa, 'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' ile mücadele ve Fırat Kalkanı Operasyonu konuları ele alındı.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında saat 10.00'da başlayan görüşme, yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü.
AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşme, Yıldırım'ın makamında gerçekleşti.
Görüşmenin ardından Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nu makam aracına kadar uğurladı.
HANGİ KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ
Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşen görüşmede mini anayasa, 'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' ile mücadele ve Fırat Kalkanı Operasyonu konuları ele alındı.
Başbakanlık kaynakları görüşmeyle ilgili olarak, "Yıldırım-Kılıçdaroğlu görüşmesinde mini anayasa, FETÖ ile mücadele ve Fırat Kalkanı Operasyonu konuları ele alındı.Görüşmede mini anayasa çalışmalarının sonuçlandırılması konusunda ortak görüş benimsendi" ifadesini kullandılar.
BAŞBAKAN, BAHÇELİ'DEN RANDEVU TALEP ETTİ
Öte yandan Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de randevu talep etti. Bahçeli, randevu talebine yanıt vermek için anayasa komisyonunun çalışmalarını bekleyeceğini açıkladı. [AJANSLAR: Haberin Giriş Tarihi: 22.09.2016 - saat: 10:34 // Güncelleme Tarihi: 22.09.2016 - saat: 16:45]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder