30 Temmuz 2016 Cumartesi

Hainlerin bir kısmı takipte! Fakat "cinnet getirmiş canilerden müteşekkil asıl hain, asi ve bozguncu kesim" eli silâhlı pkk, haşhaşiler ve canlı bombalar olarak başıboş!..

DİKKAT!.. 
İHANETİN ÖBÜR UCU BAŞIBOŞ 
PKK'NIN DARBE KALKIŞMASI DEVAM EDİYOR...
Hakkâri-Çukurca'da 8 şehidimiz, 25 yaralımız var. Atatürk’ün kurduğu bağımsız ve millî Türk Devletini tamamen yıkma girişimi olan, Amerika ve İsrail’in planlayıp desteklediği FETÖ darbe teşebbüsü Türk milletinin irade beyanıyla savuşturuldu. Bu işe girişen gerçek suçlular hakkında alınan bütün siyasi, idari tedbirler gerekli idi ve OHAL ilan edildi. Ancak aynı Amerika ve İsrail’in kurup destek verdikleri PKK Paralel Devlet Yapılanması, Türk milletine ve devletine darbe vurmaya devam ediyor. PKK darbe teşebbüsü geçmiş değil. PKK destekli belediyeler iş makinalarıyla ve her türlü imkânlarıyla PKK eşkıyasının devam eden darbe, alçakça saldırı, kalleşlik ve menfur ihanet çalışmalarına destek veriyor.
            FETÖ ile PKK aynıdır, zaman zaman işbirliği de yaptılar. Şu anda FETÖ için başlatılan OHAL uygulamalarının PKK için de aynen ve fazlasıyla uygulanmasını istiyoruz. 

Bu bağlamda: 
- Öncelikle belediyelerden başlamak üzere resmî kurumlardaki bütün PKK’lılar temizlenmeli, 
- Ekonomik kaynakları kurutulmalı;
- Üniversitelerdeki öğretim üyesi ve öğrenci kılıklı PKK’lıların üniversite ile bütün ilişkileri kesilmeli,
- Gazete, dergi, radyo ve televizyonlardaki bütün PKK propagandistleri susturulmalı,
- Facebook ve twitter gibi sosyal medyadaki propaganda imkânları tamamen yok edilmeli,
- PKK’ya destek veren yabancı ülkelerle ilişkiler kesilmeli,
- Irak ve Suriye’deki Türkmenlere en modern silah, mühimmat, para ve he türlü imkânlar verilerek onlarla işbirliği yaparak Irak ve Suriye’deki PKK oluşumları ve uzantıları bir seferberlik programıyla yok edilmeli,
- Irak ve Suriye’deki Türkmen kardeşlerimize “Türkmeneli Devleti” kurdurulmalı; Türkiye’nin selameti ve geleceği sınırlarımızda bir Türkmeneli Devletinin kurulmasına bağlıdır. (30 Temmuz 2016 – Cumartesi, Bahtiyar AYDIN)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder