28 Temmuz 2016 Perşembe

DEMOKRAT PARTİ (DP) Konya İl Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş ALAGÖZ: "Allah (CC) bu zor günlerde, yüce milletimizin yanında, yâr ve yardımcısı olsun."

DEMOKRAT PARTİ “KONYA” İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAPILAN TÜRK MİLLETİ’NE DUYURU VE BASIN AÇIKLAMASI  


Türk demokrasisi, dış destekli bir karanlık örgütün uzun yıllara dayanan hain planları sonucunda uçurumun kenarına sürüklenmiştir. Türk demokrasisinin karşı karşıya kaldığı bu büyük saldırının ortaya çıkış koşulları ve bu sürede yapılan yanlışlar üzerine ülkeyi 14 yıldır yönetenlerin de düşünmesi ve büyük dersler çıkarması şarttır. Aksi takdirde tarihin tekerrür etmesi tehlikesi söz konusudur.
Türkiye’nin içine düştüğü bu vahim durumdan çıkarılması ancak darbecilerin devletten temizlenmesi ve hürriyetçi demokrasi, hukuk devletinin tüm müesseseleriyle işletilmesiyle mümkündür. Bu görev bugün iktidara düşmektedir.
İktidarın ve halkımızın ve tüm siyasi partilerin bu hassas siyasal süreçte, kötü niyetli odaklardan gelebilecek kışkırtma, niza çıkartma girişimlerine karşı teyakkuzda olması gerekir. Öte yandan iktidar sahiplerinin bu olağanüstü koşullarda devleti ve milleti büyük bir hassasiyetle, hürriyetçi demokrasiyi, hukuk devletini, hak ve adalet ilkelerini tartışmasız biçimde esas alarak yönetmesi esas olmalıdır. Sapla saman karıştırılmamalı, kısa dönemli siyasi hesaplara kesinlikle yönelinmemelidir...
Yüce Türk Milleti’nin yüksek çıkarları esasında Demokrat Parti bu olağanüstü koşullarda üstüne düşen görevleri kuşkusuz yerine getirecek, Hürriyetçi Demokrasi ve Hukuk Devleti yanında yer alırken devletin ve milletin bu zor günlerden en az zararla çıkması için sorumluluk almaktan kaçınmayacaktır.
Allah bu zor günlerde yüce milletimizin yanında olsun.

DEMOKRAT PARTİ
KONYA İL YÖNETİM KURULU BAŞKANI
DURMUŞ ALAGÖZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder