10 Ağustos 2015 Pazartesi

Zergali Kampı'nın korkunç sırrı; Yalan, talan, uyuşturucu kaçakçılığı, mafya örgütü!..

PKK!.. PARAM parça...
PKK tarafından ‘siviller öldürüldü’ denilen Zergali Kampı’na yapılan operasyonun perde arkasını TAKVİM Gazetesi ortaya çıkardı. 
F-16’lar Zargali’de örgütün toplam değeri 500 milyon doları bulan uyuşturucu ve nakit parayı sakladığı zulayı vurdu. Ağır maddi hasara uğrayan PKK, ceza olarak kamptaki adamlarını infaz etti. Durum tespiti için Osman Baydemir bölgeye yollandı. Selahattin Demirtaş’ın da Avrupa’daki terörist başlarından örgüt için para istediği iddia edildi
HDP’nin teröristleri sivil olarak gösterme yalanları devam ederken bu iddiaların en çok dillendiği Zargali Kampı ile ilgili gerçeklere TAKVİM ulaştı. Yurt genelinde kalleş saldırılara başlayan PKK‘ya karşı yapılan operasyonlarda, örgütün kampları, depoları, saklanma alanları hedef alınırken dağ kadrosunun para ve uyuşturucu stokları da hedef alındı. TSK geçtiğimiz hafta teröristlerin barınma alanlarına yapılan harekatta Bokriskan’ı da bombaladı. Harekatta sözde “Şehit Dilan” Tabur Komutanı Şerevan Fatuvan (Kod adı) vedört büyük grup lideri etkisiz hale getirilirken 30 PKK üyesi de yaralandı. Enze’de ise PKK’ya ait karargahlar vurularak 25-30 kadar kadın terörist etkisiz hale getirildi. 
PKK'NIN PARA VE UYUŞTURUCU STOKLARI
Güvenlik güçleri saldırılar sonrası bölgeyi takip ederken Bokriskan-Zargali arasında büyük hareketlilik tespit etti. Bokriskan’dan Zargali’ye çok sayıda aracın gelip gittiğini izlenirken Bokriskan’ın vurulması üzerine PKK’nın buradaki para ve uyuşturucu stoklarını daha güvenli bulduğu Zargali’ye taşıdığı anlaşıldı. TSK bunun üzerine acil olarak Zargali Kampı’na da operasyon yaparken yeri tespit edilen para ve uyuşturucu dolu PKK evi yerle bir edildi. Hava harekatında Kadın Grubu Şervan Sorumlusu Gülten kod adlı terör mensubu ve 20’nin üzerinde terörist etkisiz hale getirilirken esas darbe maddi olarak vuruldu. Zargali’de örgüte ait bir ev yerlebir edildi. Bu evde saklanan toplam değeri 500 milyon doları bulan uyuşturucu madde ve nakit para stoku yakıldı. Örgüt, paramparça olan yapıdan çok az miktarda parayı kurtarabildi. Bu kayba çok sinirlenen PKK üst düzey yöneticileri parayı ve uyuşturucuyu koruyamadığı için Zargali’deki 10 teröristi idam etti. Örgüt ağır bir şekilde maddi zarara uğratılırken, Zargali’deki bu operasyon PKK’nın infaz ettiği kendi adamlarının resimleriyle dünya kamuoyuna “Türk uçakları sivilleri öldürüyor” şeklinde duyuruldu.
Zargali’deki PKK kampı vurulurken, örgütün toplam 500 milyon doları bulan nakit para ve uyuşturucuyu sakladığı bina da havaya uçuruldu.
SİVİL ÖLÜM DEĞİL; PKK İNFAZI
Daha sonra durum tespiti için Osman Baydemir liderliğinde bölgeye giden HDP heyeti de “Hamile kadını bile vurdular” diye duyurulan haberleri yalanlayarak “Hamile değil kilolu bir kadın” açıklamasını yaptı. Baydemir’in ise esas olarak bölgeye maddi kayıp hakkında bilgi almak için gittiği öğrenildi. İddiaya göre Brüksel’e giden Selahattin Demirtaş’ın da Avrupa’daki terörist başlarından Zübeyir Baydar ile görüşerek örgütün parasının çok az kaldığını belirtti.
TAKVİM HABER: MEVLÜT YÜKSEL, 
http://www.turkishnews.com/content/2015/08/09/pkk-paramparca/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder