25 Ağustos 2015 Salı

Artık yas tutmak istemiyoruz...

TÜRKİYE EMEKLİLER PLATFORMU
KAMUOYU DUYURUSU
Artık yas tutmak istemiyoruz 
Türkiye Emekliler Platformu artan terör olaylarına dikkat çekerek, "Artık yas tutmak istemiyoruz. Üzerimize düşen görev neyse, hazırız" dedi.
"Milli birliğimiz ve beraberliğimizin bir kez daha tehdit edildiği, sınandığı bir dönemden geçtiğimiz açıktır. Yüce milletimizin terörle ilk imtihanı elbette son günlerde yaşanan bu hain saldırılar değildir ve belli ki son da olmayacaktır. Ancak, bu şer odaklarının anlayamadıkları bir şey vardır. Büyük Türk Ulusu'nun millet olma bilinci ve vatan sevgisi bu hain saldırılarla körelmemekte, aksine çelikleşmektedir. Bu hain saldırıları planlayan şer odakları şunu bilmelidirler ki, bu milletin tarihinde tüm dünyaya örnek olmuş; Çanakkale Destanı gibi, Kurtuluş Savaşı Destanı gibi, Türk, Kürt, Laz, Çerkez demeden tüm milletçe kazanılmış haklı gururlar vardır. Türk Milleti'ni bölmeye kimsenin gücü yetmez. Tarih bunun örnekleriyle doludur.
Yürekleri vatan ve millet sevgisiyle çarpan ve bu yüce duyguyla şehadet mertebesine erişen evlatlarımızın manevi huzurlarında bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Şüheda kanlarıyla sulanmış topraklarımızda huzurla uyusunlar. Onların, bizlere bıraktığı emanet vatandır, millet olma bilincidir. Bizler de bu emanetlere onların yaptığı gibi kanımızın son damlasına kadar sahip çıkmaya ant içmiş bir milletin evlatlarıyız. Mevzu vatan olduğunda; yaşımıza, başımıza bakmadan göreve hazır olduğumuz da herkesçe bilinmelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle; kutsal görevlerini ifa ederken şehadet mertebesine eren evlatlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve bu aslanları yetiştirmenin gururunu yaşayan kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Acılarını en derininde hisseden ama Türk Milletinin vakarıyla bunu içlerinde yaşayan onurlu şehit ailelerimizin ve yüce milletimizin başı sağ olsun...
Yine bu hunhar saldırılarda gazilik mertebesine ulaşan yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz.
Yetkililerimize de sesleniyoruz; bu hain saldırıların sona erdirilmesi için; yaşam tecrübeleri, mesleki tecrübeleri ve vatan savunma tecrübeleri olan emeklilerimiz üzerilerine düşecek her türlü göreve hazırdır. Bilinmelidir ki, bu vatanın imarı, inşası ve savunmasında alın teri, el emeği olan bizler yüce milletimizin her zaman olduğu gibi yine emrindeyiz ve ömrümüz yettiği sürece de bu görevimizin başında olacağız."
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
***
TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ (TÜED),
TÜM İŞÇİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ (TÜMEMEKDER),
TÜRKİYE EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ (TESUD),
TÜRKİYE EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ (TEMAD),
TÜM SİVİL EMEKLİLER DERNEĞİ, TÜM BAĞKUR EMEKLİLERİ DERNEĞİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder