6 Ocak 2015 Salı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin köy okullarına spor malzemesi yardımı sürüyor. Çocukları sevindiren yardım

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin köy okullarına spor malzemesi yardımı sürüyor
Çocukları sevindiren yardım
Büyükşehir Belediyesi’nin merkeze uzak köy okullarına yaptığı ücretsiz spor malzemesi yardımı sürüyor. Gündoğmuş ve Akseki’de 200 öğrenci, Büyükşehir’in dağıttığı spor malzemeleriyle sevindi.
YAPILAN YARDIMLAR BÜYÜK SEVİNÇ YARATTI
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce Gündoğmuş Merkez İlkokulu, Köprülü Ayşe Güven İlkokulu ile Akseki Cevizli Kaya Özen Lisesi ve Değirmenlik İlkokulu’nda yapılan yardımda büyük sevinç yaşandı. ‘Bir köy okulu bir umut, umuda doğru yolculuk’ sloganıyla gerçekleştirilen yardımda 200 öğrenciye çanta, eşofman, çorap, spor ayakkabısı, satranç takımı, futbol, voleybol ve basketbol topları hediye edildi. Yeni spor malzemelerinin heyecanını yaşayan öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.
Kaş ve Demre ilçelerinden başlayan ücretsiz spor malzemesi yardımı, Gündoğmuş ve Akseki’nin ardından Korkuteli, Kemer, Elmalı, Serik, Kumluca, Alanya, Manavgat, İbradı, Finike ve Gazipaşa köy okullarında devam edecek. 14 ilçe 28 köy okuluna spor malzemesi yardımı gerçekleştirecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder